Homeplus Albania - pjese e Homeplus International Realty

DICKA RRETH HOMEPLUS REAL ESTATE

Homeplus Real Estate është një nga kompanitë me standardet më të larta që operojnë në industrinë realty. Nëpërmjet agjentëve të saj profesionistë demostron një angazhim maksimal në shërbimet që ofron. Kur ju telefononi agjensinë tonë, ju keni kontaktuar një rrjet të konsoliduar e me përvojë, i cili vihet në dispozicionin tuaj dhe ju ndihmon të shisni apo blini një pronë apo të përfitoni nga të gjitha shërbimet e tjera që ne ofrojmë.Që në fillesen tonë ne besonim se tregu ishte gati për vizionin dhe filozofinë tonë dhe kishim të drejtë! Kontakti personal, dedikimi ndaj ndershmerisë, integriteti dhe respekti ndaj cdo klienti të cilit ne jemi të nderuar ti shërbejmë, na dallon në treg. Orientimi ndaj klientit do të zhvillohet edhe më tej, do të integrohet dhe do të arrijë te gjitha pritshmëritë e sistemit tonë, e padyshim asnjë përjashtim nga ky ideal nuk do të lejohet. Që nga momenti që kemi filluar, shitjet janë rritur dhe tejkaluar në mënyrë konstante dhe ne do të vazhdojmë të rrisim çdo vit numrin e klientëve të kënaqur!