Archives

Lejet e ndertimit – si konvertohet toka are ne truall?

Ndryshon sërish formati për aplikimin dhe miratimin e lejeve të ndërtimit. Nëse deri dje pas miratimit të procesit të aplikimit online, për to ishin ngritur komisione përgjegjëse pranë Ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Këshillit Kombëtar të Territorit, tashmë ato do…

Read more

Çmimet e reja të apartamenteve në 32 zonat e Tiranës.

Udhëzimi i qeverisë sjell ndryshime të çmimeve fiskale të tregut të shitblerjeve edhe për apartamentet në 32 zonat kadastrale të Tiranës. Duke iu referuar tabelave të çmimeve të apartamenteve për sipërfaqe shfrytëzimi, disa lagje të kryeqytetit janë bërë më të shtrenjta,…

Read more