Shitet toke ne Prush

Property ID : PRO1217

For Sale 150,000 €
2 Print

Shitet toke ne zonen e Prushit. Prona ka nje siperfaqe 3000m2 me mundesi shtese per kliente te interesuar. Prona eshte e pershtatshme si per banim ashtu edhe per biznes si magazina, kapanone, linja prodhimi etj pasi zona eshte kategorizuar si zone industriale. Prona ndodhet me dalje direkt ne rruge kryesore dhe eshte e aksesueshme per te gjithe llojet e automjeteve. Prona eshte e pajisur me dokumentacion te rregullt. Na kontaktoni per nje vizite ne prone.

Features

Zyra Homeplus

  • Mobile - 355682084206
More Details

Contact

Similar Properties