Bashkoju Rrjetit Homeplus Realty

Bashkoju Rrjetit Homeplus Realty

Përfitimet e bashkimit
Informacioni i shpejtë, mbështetja në një marketing profesional, një teknologji e avancuar, një
markë profesionale dhe ndarje bujare komisionesh ju garanton sukses dhe përfitime të konkrete
për xhepin tuaj. Bashkohu me ne dhe do të përfitoni:
Referime ne kohe reale.
Faqja jonë e listimeve www.homeplus.al, tërheq me mijëra klientë potencialë në kërkim të
përditshëm për pasuri të patundshme. Ne ua përcjellim këtë informacion agjentëve tanë të cilët
e konvertojnë informacionin në klientë të mundshëm.

Mbështetje në marketing
Ne duam që agjentët tanë të fokusohen dhe të ndihmojnë klientët të blejnë dhe shesin shtëpitë
dhe gjithcka dëshirojnë e të mos shqetesohen në lidhje me marketingun. Kjo është arsyeja pse
ne e vlerësojmë marketingun profesional.

Markë profesionale
Ne besojmë se një imazh i pasur kompanie do t’ju ndihmojë të tërhiqni blerësit më të
kualifikuar. Përveç faqes tonë profesionale agjentët tanë mund të përfitojnë nga kartat
profesionale në kërkim të biznesit, shenjat e oborret mjaft tërheqëse për syrin e klientit,
fletëpalosje, broshura dhe materiale të mrekullueshme të mirë projektuara për prezantim.
Ndarje shumë terheqëse komisioni.
Ju do të merrni me vete shuma të konsiderueshme të komisioneve kur ju punoni me ne. Ju do
përfitoni shuma bujare komisioni kur informacioni referohet nga ju dhe transaksioni finalizohet
me sukses.