Bleresit

Bleresit

Blini me ndihmen e eksperteve

Objektivat tona janë t’ju ndihmojmë të gjeni shtëpine e përsosur, të negociojmë çmimin më të mirë dhe të mbikëqyrim një mbyllje të qetë.

Ne përfaqësojmë blerësit në çdo gjë, që nga shtëpitë e reja të banimit, shtëpitë për rishitje, në qendër të qytetit, zonës së liqenit dhe pronat luksoze.

Agjentët tanë janë ekspertët e zonës me një kuptim të thellë të faktorëve të rëndësishëm që përbëjnë zgjedhjen tuaj, kritere të tilla si shkollatkomunitetet, vlerat dhe prirjet. Klientët tanë vazhdimisht lavdërojnë punën tonë dhe na referohen për miqtë e tyre dhe fqinjët.

4 Hapat për të blerë një shtëpi

1. Përcaktoni qëllimet tuaja

Gjëja e parë që ne bëjmë për blerësit tanë është të fitojmë një kuptim të qëllimeve të tyre. Ne kërkojmë pyetje si: A jeni duke blerë për shkak se keni nevojë për më shumë hapësirë? Një oborr i madh? A jeni zvogëlimit? A pëlqeni ndonjë zonë të veçantë? Këto janë llojet e pyetjeve, që ne do t’ju drejtojmë për të marrë në konsideratë si dhe për të vlerësuar qëllimet tuaja për të blerë një shtëpi. Sa më shumë që dini për atë që ju dëshironi, aq më e lehtë bëhet blerja e shtëpisë përmes Homeplus.

2. Përcaktoni kriteret e kërkimit tuaj

Hartoni një listë të gjërave që janë thelbësore për shtëpinë tuaj të re, të tilla si:

  • Kopësht, cerdhe & shkolla pranë;
  • lagje të qetë;
  • shërbime mjeksore
  • mundësi parkimi në afërsi të transportit publik etj.

3.Saktesoni buxhetin tuaj te mundshem

Drejtojini vetes pyetjet e mëposhtme:

Sa mund ta marr? Pyetja e parë që ju duhet të kërkoni është se sa ju duhet të paguani në muaj. Një parim i përgjithshëm thotë se shuma totale e pagesave mujore të kredisë nuk duhet të kalojë një të tretën e të ardhurave të familjes.

  • Sa kursime kam?
  • A kam të ardhura fikse?
  • A kam të holla të mjaftueshme për të paguar depozitat dhe detyrimet?
  • Është borxhi im më i ulët se të ardhurat e mia?
  • Çfarë mund të përballojë me pagesën mujore?

4. Kërko për shtëpine tuaj nepermjet sistemit te MLS online të HomePlus

Ne kemi krijuar atë që ne besojmë të jetë motori më e mirë i kerkimit ne Shqipëri.Ky mjet ju lejon të ruani kriteret tuaja individuale të kërkimit tuaj për të gjetur pronat që ju përputhen plotesisht dhe në kohen më të shpejtë.Ai gjithashtu mund t’ju jap shumë informacion shtesë për shtëpitë që ju deshironi.