Perfitoni

Perfitoni

Në HomePlus, ne kemi qenë të suksesshëm duke mbyllur të gjitha kërkesat e marra nga sistemi online që nga hedhja e tij ne funksionim. Ne kemi mësuar sekretet për gjenerimin e informacionit nga interneti dhe si për ti kthyer ato në veprime.

Ndarje bujare e shpërblimeve për cdo referim të sukseseshem

Ju do të paguheni me një shumë mjaft bujare komisioni në para kur ju punoni me ne. Per cdo klient qe ju do referoni si blerës apo shites, ju do të merrni pjesën tuaj te rekomandimit nëse marreveshja përmbyllet me sukses.

Një website i kompletuar

Nga dhjetera faqe elektronike lokale dhe ndërkombëtare të pasurive të patundshme te mundura për tu zgjedhur, jukeni mundësine për te zgjedhur faqen tonë si nder më mirat dhe me te thjeshtat ku blerësit do të gjejnë një vend tjetër për të kërkuar nje shtëpi për shitje online. Ne kemi harxhuar shumë kohe dhe burime financiare, duke krijuar një nga faqet më të njohura dhe të fuqishme të pasurive të patundshme, www.homeplus.al

Regjistrimi i vizitorëve të faqes sonë.

Ne kemi mësuar se modeli më i suksesshëm për faqet e internetit të pasurive të patundshme është që të pyesni vizitorët nëse deshirojnë të regjistrohen. Duke ofruar një website projektuar mirë me informacion të madh, përdoruesit tanë kanë shumë gjasa për të dhënë vullnetarisht informacionin e tyre personal.