Shitesit

Shitesit

Duke përfunduar qindra transaksione të pasurive të patundshme vit pas viti, ne kemi mësuar sekretet për shitje të suksesshme të shtëpive. Kjo mundëson që secili nga agjentët tanë ekspertë të ofrojnë përvojën për të punuar për ju.

ÇMIMI

Agjentët ekspert në HomePlus Real Estate do të përgatisin një analizë të detajuar të shitjeve të fundit, konkurrenca aktuale dhe faktorët e tregut për të ndihmuar për të caktuar çmimin më të mirë të mundshëm dhe për kthim maksimal të investimit tuaj.

PREZANTIMI

Agjenti juaj do të shqyrtojë pasurinë tuaj dhe të ofrojë këshilla profesionale që do t’ju ndihmojnë të përgatiteni për një prezantim online të shtëpisë tuaj, në mënyrën më eficente dhe të mirë për blerësit.

MARKETINGU

Gjetja e blerësit potencial te shtëpisë tuaj është në ekspertizën tonë. Aftësite e sistemeve Online te marketingut HomePlus janë pakrahasueshëm dhe garantojnë maksimumin e ekspozimit të shtëpisë tuaj në treg.

NEGOCIMI

Dallimi midis një agjenti rishtar dhe një eksperti të kualifikuar mund të përkthehet mijëra Euro te humbur apo të fituar gjatë negociatave të kontratës. Për rezultate më të mira, punësohen ekspertët në pasuri e patundshme të HomePlus.