Vende Vakante

Vende Vakante

Homeplus Albania po rekruton agjente terreni (preferohen vajza) në fushën e pasurive të patundshme.

Detyrat

 1. Gjetja dhe identifikimi i pronave dhe krijimi i rrjetit të bashkëpunëtorëve.
 2. Komunikimi dhe vendosja e kontakteve të vazhdueshme me pronarë apo administratorë.
 3. Organizimi i vizitave në pronë, përshkrimi dhe fotografimi i ambienteve që merren në menaxhim.
 4. Plotësimi i formularëve përkates per cdo pronë, mbledhja e dokumentave dhe dorëzimi i tyre në zyrë.
 5. Shoqërimi i klientëve në pronë.
 6. Në këtë pozicion pune aplikohet minimumi i kontakteve dhe kontratave ne bazë ditore.

Kualifikimet dhe kërkesat

 1. Të ketë përvojë punë në fushën e shitjeve në terren.
 2. Të punojnë në mënyrë të pavarur ne terren.
 3. Të jetë i vetëorganizuar.
 4. Të ketë aftësi negociuese dhe komunikimi.
 5. Të jetë i përkushtuar dhe i motivuar.
 6. Të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri të programeve bazë kompjuterike.
 7. Të jetë mbi 25 vjec.
 8. Pagesë fikse + komisione.

 

Kandidatët e interesuar janë të ftuar të dërgojnë: një letër motivimi dhe një CV të detajuar në gjuhën shqipe në adresën elektronike [email protected]. Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të thirren për një intervistë paraprake pranë zyrave tona.