Toke Industriale ne shitje ne Prush

Id e prones : PRO1212

Per Shitje 1,180,000 €
2 Print

Shitet toke ne Prush. Toka eshte me dokumentacion te regullt pronesie dhe ka nje siperfaqe 18000m2. Prona ndodhet ne nje pozicion shume te favorshem gjeografik pasi ndodhet shume prane disa magjistraleve rrugore si autostrada Tirane-Durres, Aksit i vjeter Tirane- Durres nga degezimi i Kombinatit, dhe fare prane aksit te Yzberisht - Mezez. Zona eshte me statusin e zones Industriale cka e ben ate te pershatshme per perdorim si bujqesor (ferma bujqesore, blegtorale) ashtu edhe komercial (restorante, magazina, kapanone, komplekse industriale etj). Ne zone jane instaluar shume biznese te rendesishme. Cmimi eshte poshte atij te zones dhe eshte Okazion!

Tipare

Zyra Homeplus

  • Mobile - 355682084206
Me shume detaje

Kontakt

Prona Te Ngjashme